Calculatoare Second Hand

Va supunem atentiei dumneavoastra o scurta prezentare cu privire la alegerea unui sistem desktop pc, indiferent ca-l utilizati acasa sau la serviciu.

Calculatoare Second Hand sau Calculatoare Noi ?

Avantajele achizitionarii unui calculator second hand:

calculatoare second hand

Primul si cel mai mare avantaj este garantia de 1 an. Astfel aveti siguranta functionarii calculatorului in parametrii normali si garantia protejarii investitiei facute. Un alt motiv demn de luat in seama este faptul ca functionand anterior in institutii este verificat de eventualele erori de fabricatie.

De ce se comercializeaza calculatoare second hand ieftine:

  • toate calculatoarele sh din stocul nostru vin din institutii din Europa de Vest
  • pentru ca au  functionat intre 1 si 3 ani sistemele desktop sh au trecut testul de anduranta
  • orice defect de fabricatie al pc-ului (acum second) a fost descoperit si remediat
  • sunt calculatoare de firma: Dell, HP, Fujitsu Siemens, Ibm, Lenovo
  • acum sunt cu mult mai ieftine

Puteti urmari aici cele mai noi oferte de monitoare second hand pentru calculatoare sh. Protejati bugetul dumneavoastra cumparand calculatoare second hand din oferta noastra de sisteme desktop pc Intel si Amd, Pentium 2, Sempron, Athlon, Dual Core si Quad Core.

Un calculator, numit și sistem de calcul, computer sau ordinator, este o mașină de prelucrat date și informații conform unei liste de instrucțiuni numită program. În zilele noastre calculatoarele se construiesc în mare majoritate din componente electronice și de aceea cuvântul „calculator” înseamnă de obicei un calculator electronic. Calculatoarele care sunt programabile liber și pot, cel puțin în principiu, prelucra orice fel de date sau informații se numesc universale (engleză general purpose, pentru scopuri generale). Calculatoarele actuale nu sunt doar mașini de prelucrat informații, ci și dispozitive care facilitează comunicația între doi sau mai mulți utilizatori, de exemplu sub formă de numere, text, imagini, sunet sau video sau chiar toate deodată (multimedia). Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Calculator

Va punem la dispozitie o gama diversificata de calculatoare ieftine si sisteme pc desktop refurbished  Pentium cu diverse configuratii si tipuri de procesoare. Avem computere sh intel penium 4, sisteme desktop,  AMD si  Intel Core 2 Duo si un stoc ridicat de monitoare lcd refurbished.
Va oferim transport in orice localitate din tara prin curierat rapid inclusive Cluj Bucuresti Timisoara Arad Brasov.

Vă oferim servicii complete ce constau în rezolvarea oricărei probleme apărută la calculatorul dumneavoastră! Devirusări, depanări, întreţinere sisteme, reparaţii calculatoare, monitoare lcd, servere, imprimante laser, laptopuri, instalare sisteme de operare.

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor