Livram cu promptitudine prin curierat rapid calculatoare second hand in municipiul Râmnicu Vâlcea si in orice alta localitate din judetul Vâlcea. Pentru oferta completa va rugam accesati linkul ce urmeaza: calculatoare la mana a doua.

Vanzari online de computere second hand cu livrare in Râmnicu Vâlcea judetul Vâlcea prin curierat rapid in maxim 24 de ore de la comanda primita online sau telefonic la numarul 0722 631 613. Sisteme pc second hand disponibile la vanzare (online sau nu) pe www.enacalculatoare.net sunt produse it de marca fiind recunoscute pentru calitatea si fiabilitatea lor cum ar fi Dell, Hewlett Packard (HP), Toshiba, Asus, IBM, Lenovo, Fujitsu-Siemens … Calculatoarele second hand beneficiaza de 1 an de garantie, service it asigurat si post-garantie, precum si de garantie suplimentara extinsa pana la 3 (trei) ani.

In alta ordine de idei, firma noastra  va poate furniza sisteme desktop de calculatoare ieftine cu sisteme de operare preinstalat , aceasta insemnand ca odata cu calculatorul, la livrarea lui, primiti la un pret preferential si sistem de operare Microsoft Windows 7 Home sau Professional, ce va ofera avantajul softului de origine Windows de la Microsoft.